Σύστημα Sumo dewatering 

Το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα φορητό φράγμα που είναι ιδανικό για μια πληθώρα διαφορετικών έργων αφυδάτωσης Μπορεί να εγκατασταθεί και να απεγκατασταθεί 3-5 φορές ταχύτερα από τις συμβατικές μεθόδους .Η εξοικονόμηση χρόνου σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων. Ανακαλύψτε μας σήμερα για να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα από τις δυνατότητες που παρεχεί το Σύστημα  Sumo

sumo 7

Ένα  ουσιαστικό Σύστημα -εργαλείο αν χρειάζεστε  στεγνό εργοτάξιο. Ίσως αναρωτιέστε πώς αυτό το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας.  Σκεφτείτε το … Το Sumo μπορεί να αποτρέψει την είσοδο του νερού  εκτελώντας  ζωτικής σημασίας αφυδάτωση δίνοντας λύση για τα ακόλουθα έργα:

Ράμπες Σκαφων

Γέφυρες / φράγματα

Επισκευή σκυροδέματος

Κανάλια / Καλύμματα

Σωλήνες εκτροπής

Βυθοκορήσεις

Εισροή / Εξαγωγή ομβριων

Κατασκευή αγωγών

Ποτάμια

Έλεγχος ιζημάτων

Αποκατάσταση  ακτογραμμής

Συντήρηση πισίνας

 

sumo 0002
Στιγμιότυπο 1 (21-8-2013 9-44 μμ)
sumo 8
Στιγμιότυπο 2 (21-8-2013 9-41 μμ)

Μηχανική Συστήματος SUMO

Κατ ‘αρχάς, το Sumo δεν θα ήταν σε θέση να αντέξει την πίεση των επιθετικών Ρευμάτων χωρίς να έχει το εσωτερικό Διάφραγμα.  Το σύστημα εσωτερικού διαφράγματος είναι αυτό που  κλειδώνει τη θέση  όταν το φράγμα εκτεθεί σε ανομοιογενή πίεση νερού.

Προκειμένου το φράγμα να παραμείνει σταθερό, απαιτείται  25% εξάλων.(  όρος που δηλώνει  το κομμάτι του ύψους  φράγματος που βρίσκεται  πάνω από την στάθμη του νερού.

Τέλος,  απαιτεί επιφανειακή τριβή για να σταθεροποιηθεί όταν εκτίθεται σε ανομοιογενή πίεση νερού. Εάν εκτίθεται σε αδύναμα εδάφη ή σε άλλες επιφάνειες, το φράγμα μπορεί να ολισθήσει και να απαιτήσει επιπλέον   έξαλα  όπως είχε προβλέπεται.

Πώς λοιπόν το σύστημα Sumo    Eίναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα με επίστρωση βινυλίου βιομηχανικής ποιότητας. Αυτό η επένδυση  είναι ελασματοποιημένο σε ύφασμα πολυεστέρα μεταξύ δύο στρωμάτων εύκαμπτου πολυβινυλοχλωριδίου. Αυτό επιτρέπει την εύκολη επισκευή του φράγματος, την επαναχρησιμοποίηση και την αποθήκευση σε συμπαγείς περιοχές καθώς και  την ευκολία χειρισμού.

Ένας  οικονομικά  και αποδοτικός τρόπος  για να αποστραγγίσετε μια  περιοχή για να αποτρέποντας  την είσοδο  του  νερού στο χώρο εργασίας  Χρησιμοποιώντας  τις μπάρες SUMO , η εργασία και το συνολικό κόστος μειώνονται δραματικά. Το προσωρινό φράγμα  μπορεί να χρησιμοποιηθεί γρηγορότερα σε σύγκριση με τις  συμβατικές μεθόδους όπως αναχώματα , πασσαλοσανίδες κλπ

sumo 10

Εγκατάσταση

 Υπάρχουν δύο πολύ βασικοί τρόποι του φουσκωτού φράγματος Sumo  για έργα αφυδάτωσης.

1. Σε καταστάσεις οπού έχουμε ρεύμα  νερού

2. Σε καταστάσεις που το νερό είναι στάσιμο

Αν πρέπει να εγκαταστήσετε το φουσκωτό υδατοφράκτη  πάνω από το κινούμενο νερό, πρέπει πρώτα να έχετε μια άγκυρα ακτογραμμής για να διασφαλίσετε ότι το σύστημα δεν  θα απομακρυνθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση σε κινούμενο νερό, κάντε κλικ εδώ .

 Αν ο χώρος εργασίας σας περιλαμβάνει μόνο στατικό νερό, το προσωπικό εγκατάστασης  μπορεί να το ξεδιπλώσει  και να περπατήσει πάνω σε αυτό .

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.