Αυτόματη Αντιπλημμυρική ασπίδα

Η Αντιπλημμυρική ασπίδα αυτομάτου ανάπτυξης είναι μια νέα καινοτόμια της K&P Engineering  για την προστασια υπογείων παρκινγκ  και χώρων που βρίσκονται κατω απο την επιφανεια του δρομου.  

5
σδσσ
6

Η  αντιπλημμηρικη ασπιδα  είναι μια νέα καινοτόμα λύση για καταστάσεις οπού το πλημμυρικο επεισόδιο είναι  αρκετα ξαφνικο και βίαιο με συνεπεια να μην δινει  αφήνει χρονικά περιθώρια για την ανάπτυξη των αντιπλημμυρικών συστημάτων Estia & Sumo.  Aποτελείται από ελαστικούς αεροθάλαμους  και χαλύβδινες ανακλινομενες πλάκες. .  Είναι ιδανικό για κανάλια, υπερχειλιστές ,  υπόγεια γκαράζ  κατοικιών και γενικά για  μεγάλα ανοίγματα διέλευσης πεζών η αυτοκίνητων 

Η Αντιπλυμμηρικη ασπιδα διατιθεται και με  σύστημα αυτόματου ελέγχου για τον έλεγχο του νερού

 Το σύστημα αυτόματου ελέγχου μπορεί να προσαρμόσει για να ελεγχει αυτόματα  την καταστάση πληρωρισμου  και αποπληθωρισμού του ελαστικού που ανακλινει  την χαλυβδινη ασπιδα  παντα σύμφωνα με την στάθμη του νερού  την υδραυλικη  πίεση ροης  . Για παράδειγμα, απελευθερώνει  αέρα  από το σώμα του αεροθαλάμου  αυτόματα οταν μειωθει η σταθμη και η πιεση 

Χαρακτηριστικά:

          Το φουσκωτό φράγμα ειναι  τύπου ανάκλησης και αποτελείται από  ελαστικές κύστεις καουτσούκ υψηλής αντοχής   καθως και χαλύβδινες πλάκες (ασπίδες).

           Ειναι ενα Προκατασκευασμενο συστημα για εύκολη εγκατάσταση.

          Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ετσι ώστε κάθε αεροθάλαμος να ελέγχει  ένα  κομμάτι χαλύβδινης πλάκας .

          Ο  αρθρωτός σχεδιασμός διευκολύνει την εγκατάσταση και εξοικονομεί χρόνο και εργασία.

          Εύκολη συντήρηση .

          Κατάλληλο για υδάτινα ρεύματα  σε οποιοδήποτε άνοιγμα. Είτε πρόκειται για στενό ή μεγάλο άνοιγμα των υδάτινων οδών, το συστημα μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς κεντρικούς πυλώνες.

          Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η χαλύβδινη  πλάκα θωράκισης δεν λειτούργει μόνο ως ασπιδα υδατοφραγης α αλλά και  στεγανοποιεί  και το φρεάτιο  οπού βρίσκεται ο αεροθάλαμος (η οι αεροθάλαμοι ). Με αυτό τον τρόπο, οι αεροθάλαμοι  προστατεύονται  από τα αιχμηρά αντικείμενα  επεκτείνοντας ετσι  τη διάρκεια ζωής του φράγματος.

          Τυγχάνει Εφαρμογών για πολλές περιπτώσεις  .  Τα φουσκωτά  φράγματα τύπου ανάκλησης  είναι ιδανικά για δομές  συγκράτησης νερού,  υδραυλικό συστήματα, αστικά τοπία , αρδεύσεις ,  εκτροπή νερού και πλημμύρας κα

          Σε υδροηλεκτρικούς  σταθμούς   Το  φουσκωτό φράγμα  τύπου ανάκλησης  μπορεί να ενισχύσει την παραγωγική ικανότητα  διατηρώντας  υψηλή στάθμη νερού έως και  έως 50cm πάνω από την κορυφή της χαλύβδινης πλάκας . Το χειμώνα, η ασπίδα μπορεί να αποτρέψει  την διακοπή λειτουργίας του σταθμού λήγω παγετού  επίσης  Το φράγμα μπορεί να εξισορροπήσει την στάθμη του νερού  σε περίπτωση πλημμυρικου επεισοδίου .  

          Σε  Αρδευτικά κανάλια  : Το φράγμα μπορεί ελέγχει με ακρίβεια την στάθμη του   νερού εξασφαλίζοντας ετσι την ισοκατανομή νερού

 

          Εκτροπή των πλημμυρών και των υδάτων : Το φουσκωτό φράγμα  τύπου ανάκλησης  μπορεί να προσαρμοστεί  αυτόματα όχι μόνο κάνοντας υδατοφραγη άλλα με το  ρυθμιζόμενο ύψος ανάκλησης ελαχιστοποιεί την  απόθεση ιζημάτων μετά την πλημμύρα .

23568
ερ444
7